Op werkdagen voor 14.00 uur besteld morgen in huis...

Wie ben ik?

Mag ik mij even voorstellen:

ik ben Ina de Groot na verschillende banen in het bedrijfsleven, besloot ik het massage vak in te duiken, en masseren past bij me... masseren is veel meer dan kneden en strijken, vergeet niet lichaam en geest is een, door de diepe ontspanning, wordt je weer bewust van je lichaam.

Nu  ben ik al een aantal jaren gediplomeerd sportmasseur en licentie lid van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage 

Sinds 2016 ben ik bestuurslid/penningmeester bij

www.sportverzorgingoostnederland.nl en verzorger in het massageteam

ook ben ik geïnteresseerd in alles wat met Voeding te maken heeft hoe het lichaam reageert op tekorten in de voeding en wat je daar zelf eenvoudig aan kunt doen Inmiddels ben ik orthomoleculair EMB therapeut en kan ik je helpen met een EMB test om uit te zoeken wat je lichaam precies nodig heeft en wat niet..

ik heb de producten van For Ever Green ontdekt en ondervonden wat deze voor mij en voor iedereen kunnen doen aan gezondheidswinst.

For Ever Green begon in 2004 met de introductie van de Powerstrips-en later de 100% natuurlijke  lifestyle producten voor directe opname in de cellen het voedingssupplement FrequenSea Pro o.a. met de belangrijke Omega 3 vetzuren uit Algen 

als Natuurgeneeskundig massagetherapeute heb ik de volgende disciplines:

 • energetische massage therapie,  
 • acupunt-therapie,          
 • (voet)reflexzone therapie 
 • kleuren-therapie,
 • medicijnleer,
 • homeopathie,
 • voedingsleer 
 • ooracupunctuur

Massage Almelo is een Praktijk met diverse Massage Behandelingen als u klachten heeft of gewoon voor de ontspanning

Klachtbehandeling bij

Overbelasting:

het lichaam reageert door zich aan te spannen, die spanning kan zich overal opslaan, in ieder weefsel, spieren, bindweefsel, pezen enzovoort.

Het weefsel wordt samengedrukt, waardoor de zenuwen in dat gebied geïrriteerd of onderdrukt worden, en dat geeft verstoring van de zenuwprikkel: de communicatie in het lichaam is verstoord, met als gevolg allerlei mogelijke klachten.

Lichamelijke overbelasting:

Dit kan acuut ontstaan door een verkeersongeluk, een valpartij of het verkeerd tillen van een zwaar voorwerp.
Maar het lichaam kan ook langzaam overbelast raken door te veel, te lang, te zwaar of repeterend werk, een belastende sport, of door een verkeerde houding.

Emotionele overbelasting
Dit heeft te maken met emotionele- en mentale druk die we in ons leven ervaren.De druk van het dagelijkse bestaan, thuis of op het werk, maar ook een acute emotie als woede, verlies van een dierbare of een shock.

Chemische overbelasting

Dit wordt veroorzaakt door chemische verontreiniging van ons systeem.Denk aan het nuttigen, inademen of het via de huid opnemen van schadelijke stoffen. Bijvoorbeeld kunstmatige kleur- en geurstoffen, was- en schoonmaakmiddelen, cosmetica, insecticiden, sigaretten, medicijnen of narcose.

Kortom blijf niet te lang doorlopen met dergelijke klachten en neem een massage behandeling deze zorgt voor ontspanning en herstel, of laat u adviseren met de juiste voedingsmiddelen /supplementen.

Massage is voor iedereen

Voedingsdeskundige op deze site staat meer over mijn werk als voedingsdeskundige de begeleiding naar een gezond voedingspatroon en een gezond gewicht,  

 

 • Heeft u belangstelling?

 • neem dan contact op met me
 • via de mail of de telefoon

               In Balans Almelo