Shiatsu Massage

Japanse Massage techniek

De massage techniek die bij shiatsu massage wordt gebruikt is ontstaan in Japan en betekend letterlijk "vingerdruk". Het woord "shi" is "de vinger" en "atsu" is "druk".

De Oosterse medische wetenschap is een rationeel systeem gebaseerd op meridianen en de acupunten, dat steunt op 3000 jaren praktische ervaringen.

 

De reflex en drukpunten liggen langs de 14 meridiaansystemen ( 12 basis en 2 controlesystemen) die zich over het hele lichaam uitstrekken tot in de inwendige organen. Hoewel ze met het oog niet zichtbaar zijn, zijn deze acupunctuurpunten de plaatsen waar de stroom van energie gemakkelijk kan vertragen en stagneren.

Door spanningen en frustraties van het moderne leven worden veel mensen aangetast door ziekten die een psychische oorzaak hebben.

Voor deze ziekten die zich uiten door hoofdpijn, lagerugpijn, oorsuizen, duizeligheid, hartkloppingen, ademnood, koude handen en voeten - kan de westerse geneeskunde meestal geen aanwijsbare oorzaak vinden.

De oosterse geneeskunde kan vanwege zijn holistische benaderingswijze vooral met de acupuntbehandeling, problemen oplossen die onoplosbaar schijnen voor de westerse geneeskunde.

het behandelen van deze acupunten op de meridianen gebeurt door middel van vingerdruk = (Shiatsu)

Dit doet niet alleen de pathologische symptomen verdwijnen, maar kan ook het hele lichamelijke organisme in goede conditie brengen.

heeft u interesse?

bel  Ina 06 49 12 66 36 of kijk op contact voor meer info

Deze alternatieve therapie is veilig voor jong en oud een behandeling kost € 42.50 en is incl. 21% btw

Wat kan ik doen