#KetonX #Afvallen #Energie #Vitaliteit 

KetonX nieuw product van For Ever Green in 1 uur in Ketose i.p.v. 3 tot 4 dagen

KetonX is een drank met een gepatenteerde mix van ingrediënten en een veilige en eenvoudige manier om Ketose  te bereiken zonder negatieve bijwerkingen van een typisch ketogeen dieet, (Ketose is een toestand waarin je lichaam vet aan het verbranden is,) meng 1 zakje  KetonX in een glas water en neem kleine slokjes gedurende het komende uur

 

Elke verpakking bevat 4 zakjes a 24 gram KetonX om de vijfde dag volledig in ketose te zijn.

Je komt in Ketose als je dermate weinig koolhydraten consumeert ,dat je lichaam energie haalt uit je vetreserves in plaats van uit je koolhydraatreserves, zodra er weinig koolhydraten (suikers zoals Glucose) in de cellen bevinden wordt er van een koolhydratenverbranding overgegaan in een vetverbranding.

Waarom je in ketose zou willen raken is niet voor iedereen duidelijk. De reden is dat het voor verschillende doeleinden een doeltreffende aanpak is.

De meest voorkomende reden om in ketose te raken is om gewicht te verliezen. Een dieet dat gebaseerd is op ketose is effectiever voor gewichtsverlies dan een “normaal” koolhydraatarm dieet of een dieet met weinig vetten.

Dit komt doordat het lichaam al vetten voor energie gebruikt en het dan makkelijker is om het lichaamsvet te verbranden. Het zorgt er ook voor dat je minder honger hebt doordat het de eetlust verminderd.

Met weinig koolhydraten in de voeding is hiernaast het bloedsuikergehalte stabieler waardoor je niet snel de zogenoemde hongerklop krijgt als je een paar uur niet eet.

Minder verlangen naar eten, minder snel honger en sneller vet verbranden; het is niet vreemd waarom ketose en afvallen zo goed samen gaan. 

Belangrijk is een gezond eetpatroon te volgen met

10% koolhydraten

20% eiwitten en

70% gezonde vetten.

Noot: iemand die sport en beweegt kan over het algemeen meer koolhydraten tot zich nemen om in ketose te raken dan iemand die niet of nauwelijks beweegt. 

Als je eenmaal in ketose bent dan begint het vetverlies. Je lichaamsgewicht neemt verder af en deze keer is het niet alleen vocht. een ketogene levensstijl kan de bloedsuikerspiegel stabiliseren en kan in sommige gevallen diabetes type-2 tegengaan en het slechte cholesterol verlagen.

Personen die insuline gebruiken zoeken bij voorkeur begeleiding bij een diëtist/voedingsdeskundige of huisarts. 

KetonX is nu tijdelijk voordelig te bestellen op bovenstaande link ze is beschikbaar in een

12 pack met 10% korting en gratis verzending 

een 2 pack  en 4 pack van elk 4 zakjes met 5% korting

wil je hulp bij het bestellen?

kan ik  je helpen met voedingsadvies geschikt voor jouw?

Kortom vraag het me gerust 

een mail is zo gestuurd  

Ina de Groot voedingsdeskundige