Van harte Welkom ik ben Ina de Groot Leefstijlcoach en sinds 4 jaar distributeur bij For Ever Green

en nog steeds super verliefd op al deze fantastische producten van FGXpress

vandaag kom ik je vertellen dat je met deze producten een super en gezond leven kan neerzetten

er is een nieuw product KetonX het werkt vrij simpel KetonX zorgt ervoor dat je eigenlijk al in een uur (i.p.v. 4 dagen) in de staat van Ketose komt zonder nare bijwerkingen.

Misschien heb je het woord wel eens gehoord of is het een nieuw begrip voor je, nou ik kan je zeggen Ketose is niet nieuw het bestaat al jaren en betekent reset je lichaam van alle (verkeerde) koolhydraten Ketose is niets anders dan van een koolhydratenverbranding die we nu kennen naar een vetverbranding gaan.

Als je het Ketosedieet gaat volgen is het belangrijk om op de juiste manier te gaan eten en drinken 10% koolhydraten 20% eiwitten en 70% vetten

KetonX is een drank met een gepatenteerde mix van ingrediënten en een veilige en eenvoudige manier om Ketose te bereiken zonder negatieve bijwerkingen van een typisch ketogeen dieet, (Ketose is een toestand waarin je lichaam vet aan het verbranden is,) meng 1 zakje KetonX in een glas water en neem kleine slokjes gedurende het komende uur

Elke verpakking bevat 4 zakjes a 24 gram KetonX om de vijfde dag volledig in ketose te zijn.
Je komt in Ketose als je dermate weinig koolhydraten consumeert ,dat je lichaam energie haalt uit je vetreserves in plaats van uit je koolhydraatreserves, zodra er weinig koolhydraten (suikers zoals Glucose) in de cellen bevinden wordt er van een koolhydratenverbranding overgegaan in een vetverbranding.

Waarom je in ketose zou willen raken is niet voor iedereen duidelijk. De reden is dat het voor verschillende doeleinden een doeltreffende aanpak is.

De meest voorkomende reden om in ketose te raken is om gewicht te verliezen. Een dieet dat gebaseerd is op ketose is effectiever voor gewichtsverlies dan een “normaal” koolhydraatarm dieet of een dieet met weinig vetten.

Dit komt doordat het lichaam al vetten voor energie gebruikt en het dan makkelijker is om het lichaamsvet te verbranden. Het zorgt er ook voor dat je minder honger hebt doordat het de eetlust verminderd.

Met weinig koolhydraten in de voeding is hiernaast het bloedsuikergehalte stabieler waardoor je niet snel de zogenoemde hongerklop krijgt als je een paar uur niet eet.

Minder verlangen naar eten, minder snel honger en sneller vet verbranden; het is niet vreemd waarom ketose en afvallen zo goed samen gaan. 
Belangrijk is een gezond eetpatroon te volgen met:

10% koolhydraten
20% eiwitten en
70% gezonde vetten.
Let op dit is geen koolhydraat arm dieet
Noot: iemand die sport en beweegt kan over het algemeen meer koolhydraten tot zich nemen om in ketose te raken dan iemand die niet of nauwelijks beweegt.
Nu in de aanbieding bestel het op onderstaande link of zet je bestelling in het winkelmandje 

KetonX

 inbalansalmelo@gmail.com

Bestel nu voordelig 2 pakjes a 4 zakjes KetonX (op onderstaande link) om de 5e dag volledig in ketose te zijn en begin aan de nieuwe versie van jezelf

 

Belangrijk is een gezond eetpatroon te volgen met:

10% koolhydraten

20% eiwitten en

70% gezonde vetten.

voldoende te drinken en voldoende te bewegen

Personen die insuline gebruiken zoeken bij voorkeur begeleiding bij een diëtist/voedingsdeskundige of huisarts.

Elke zaterdag ben ik van 10.00 tot 14.00 uur aanwezig in de praktijk voor een persoonlijk consult

Alvast bedankt                          Ina de Groot voedingsdeskundige