Op werkdagen voor 14.00 uur besteld morgen in huis...

FREQUENSEA PRO ®

 

Even dit fantastisch product in het zonnetje, FrequenseaPro is een super antioxidant en bevordert een gezond celmembraan

Dr. Ambati heeft samen met ForeverGreen alle know how en technologie in het product gestopt, gepatenteerd, en een Celllock systeem ontwikkeld om FrequenseaPro  beter het maagzuur te laten passeren met de Trans Armor nutriënttechnologie.

Ingrediënten:

Naast Rozenbottel, bevat FrequenseaPro  rozemarijn, sinaasappelschilpoeder, citroenschilpoeder, nootmuskaat én: Marine Fytoplankton 100 mg (met Alpha 3 CMP-technologie; zodat het beter door de celwand wordt opgenomen.)

 

Wat doet Marine Fytoplankton 

levert zuurstof aan elke cel- helpt en bevordert het immuunsysteem- helpt bij de opbouw van bloedcellen- helpt bij het groeien van gezonde cellen- bevat álle vitaminen, mineralen en vetzuren

Astaxanthine 10 mg:

Ook wel de algen-antioxidant genoemd....

Lang leven in een goede gezondheid. Daar gaat het om. lees meer.....

Iedereen kent de kwaaltjes en ziekten van alledag, maar op een dieper niveau spelen zich processen af die in het ene geval leiden tot het ‘plotseling’ krijgen van een hartaanval, die in het andere geval langzaam maar merkbaar verlopen.

Denk aan opkomende ochtendstijfheid, het krijgen van een buikje, de eerste rimpels en een afname van de conditie. Dit willen we graag voorkomen, of minstens zo lang mogelijk uitstellen.

Kennis omtrent ‘oxidatieve stress’ en de ‘stille ontsteking’ is hierbij cruciaal. Dit zijn processen waarbij het immuunsysteem een belangrijke rol speelt.

 Aloë Vera 30 mg: 

. super antioxidant

. werkt anti bacterieel

. bevat naast de vitaminen C, E, B1, B2, B3, B6, B11, B12 en een scala aan mineralen 

Het bestellen gebeurd op de eigen website van ForeverGreen. Via bovenstaande link wordt jouw account aan mij gekoppeld zodat ik je kan ondersteunen tijdens het gebruik.

 

Wil je weten hoe je tegen een gereduceerd tarief kan inkopen? Neem dan eerst contact op. inbalansalmelo@gmail.com