🍂🍁#KetonX  #Afvallen  #Energie  #Vitaliteit 🍂

Van harte Welkom ik ben Ina de Groot Leefstijlcoach en sinds 4 jaar distributeur bij For Ever Green

en nog steeds super verliefd op al deze fantastische producten van FGXpress

vandaag kom ik je vertellen dat je met deze producten een super en gezond leven kan neerzetten

er is een nieuw product KetonX het werkt vrij simpel KetonX zorgt ervoor dat je eigenlijk al in een uur (i.p.v. 4 dagen) in de staat van Ketose komt zonder nare bijwerkingen.

Misschien heb je het woord wel eens gehoord of is het een nieuw begrip voor je, nou ik kan je zeggen Ketose is niet nieuw het bestaat al jaren en betekent reset je lichaam van alle (verkeerde) koolhydraten Ketose is niets anders dan van een koolhydratenverbranding die we nu kennen naar een vetverbranding gaan.

Als je het Ketosedieet gaat volgen is het belangrijk om op de juiste manier te gaan eten en drinken 10% koolhydraten 20% eiwitten en 70% vetten

let ook op dat je goed in je magnesium blijft zitten reserves raken snel op en deze moeten weer aangevuld worden dit kan heel goed met de andere FG producten.

KetonX is niet meer dan een envelop met vier zakjes KetonX voor 4 dagen eigenlijk heel simpel of toch niet? Je neemt 4 dagen elke dag een zakje , past je voeding aan en klaar.. je valt af of toch niet?

Helaas ik zie het vaak genoeg zelf doen is bijna niet haalbaar...

Nu hebben we een programma geschreven waarin we niet alleen met voeding aan de gang gaan we kijken ook naar het onderliggende probleem:

Want wat was de reden waarom je gewicht toch weer toenam, kijk eens eerlijk naar jezelf, heb je jezelf wel lief zoals je bent

Mindset noemen we dat omdat afvallen ook loslaten is wat je niet meer nodig hebt, zul je blijvend op gewicht blijven.

 inbalansalmelo@gmail.com

Bestel nu voordelig 2 pakjes a 4 zakjes KetonX (op onderstaande link) om de 5e dag volledig in ketose te zijn en begin aan de nieuwe versie van jezelf.

 

http://inbalansalmelo.fgxpress.com/#/fgx/ketonX

Belangrijk is een gezond eetpatroon te volgen met:

10% koolhydraten

20% eiwitten en

70% gezonde vetten.

voldoende te drinken en voldoende te bewegen

Personen die insuline gebruiken zoeken bij voorkeur begeleiding bij een diëtist/voedingsdeskundige of huisarts.

Elke zaterdag ben ik van 10.00 tot 14.00 uur aanwezig in de praktijk voor een persoonlijk consult

Alvast bedankt                          Ina de Groot voedingsdeskundige

Sale!

KetoX

€ 102,76 € 87,99
Sale!

KetoX

€ 102,76 € 87,99

Keton X in 1 uur in Ketose i.p.v. 3 of 4 dagen zonder bijwerkingen?

dat kan met het nieuwe product Keton X van For Ever Green

Je kunt in je eentje afvallen met de juiste voeding, een beweegprogamma volgen maar helaas ik zie het vaak genoeg afvallen in je eentje is bijna niet haalbaar, er zijn vaak ook onderliggende problemen waarom afvallen en op gewicht blijven niet wil lukken.

Het is mogelijk om mij als je persoonlijke coach in te huren met ondersteuning op fysiek vlak, waar de symptomen van disbalans zich vaak als eerste manifesteren ( voeding, bewegen, ontspanning, gewichsbeheersing) maar ook op mentaal gebied (sociaal-emotioneel) krijg de ondersteuning die jij nodig hebt.

Bestel nu voordelig 2 pakjes a 4 zakjes KetonX (op onderstaande link) om de 5e dag volledig in ketose te zijn en begin aan de nieuwe versie van jezelf.
http://inbalansalmelo.fgxpress.com/#/fgx/ketonX

voor meer info kun je mailen naar inbalansalmelo@gmail.com

het is ook mogelijk om 2 pakjes KetoX bij mij te bestellen