Ina de Groot Massage Almelo » FGXPowerstrips

deze Thermografische opname laat een arm zien zonder het gebruik van de PowerStrips ™

Beeld na het gebruik van de PowerStrips ™ hier is te zien dat de doorbloeding veel beter is ... dus eerder herstel ook na blessures/operaties etc..

 

For Ever Green introduceert de PowerStrips ™   in 2014 in Nederland 

Het is mooi om te zien dat mensen zoveel baat hebben bij onze mooie producten.
Dat is de reden waarom we hier zo enthousiast over zijn. Mensen daadwerkelijk kunnen helpen een gezonder en pijnvrij leven te kunnen leiden.

En ik hoop dan ook dat dit steeds meer gedeeld wordt met mensen, zodat zij kunnen zien en ervaren dat er voldoende producten uit de natuur zijn die ons helpen gezond te blijven of te worden.
Hoe meer wij deze berichten delen, hoe meer mensen dit te horen krijgen en zich erin kunnen verdiepen, want vaak weten ze het niet.
Ons lichaam is ontstaan uit de natuur en niet uit een chemisch tabletje, dus zou het dan zomaar kunnen zijn dat de natuur ook een positief effect heeft op ons herstel en onze gezondheid?! 

#powerstrips #germanium #doorbloeding #Acne #betere #zuurstof #opname #mooiere #huid

Wil je meer informatie neem dan contact met me op via een mailtje  PowerStrips ™  uitproberen? vraag om een proefpakketje
inbalansalmelo@gmail.com lieve groet Ina

Bestel je PS hier

PowerStrips ™ zijn medische Plakstrips van klasse 1 die speciaal zijn ontworpen om tijdelijk verlichting te bieden bij kleine pijntjes en kwalen. Natuurlijke elementen zoals germanium, marine fytoplankton en rode ginseng worden gecombineerd om een ​​veilige, volledig natuurlijke oplossing te bieden voor uw normale pijnbeheersing. 
Als een volledig natuurlijke kleefstof, veilig voor dagelijks gebruik, leiden PowerStrips ™  de oorspronkelijke warmte en energie van het lichaam naar de delen van het lichaam waarop PowerStrips ™ 
worden aangebracht, waardoor de verlichting en het comfort worden vergroot.
Handige verpakking in een lichtgewicht "wenskaart"  model als onderdeel van het revolutionaire envelopmodel van ForeverGreen.

bevordert:

  • helpt bij spier en gewrichtsklachten
  • vermindert ontstekingen algemeen
  • natuurlijke pijnverlichtingBen jij op zoek naar bijverdienste of een gehele nieuwe uitdaging, fulltime of parttime?

Ben jij ondernemend, gedreven, zelfstandig met passie voor gezondheid? 

Wil jij in alle vrijheid ondernemen zonder risico’s, een eigen bedrijf te starten en administratie voeren?

Zo ja, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Neem contact met me op voor een geheel vrijblijvend gesprek, maak kennis met onze missie en ontdek de kracht van ons laagdrempelig businessmodel.

Wees welkom!