Ina de Groot Massage Almelo » FGXPowerstrips

Wil je zelf met de producten van FGX  werken?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste personen die willen meehelpen om de FGXpress producten in de BENELUX op de kaart te zetten. Je stapt in het grootste, meest professionele FGXPress team van de lage landen.

Wij bieden jou niet alleen alle producten aan  maar ook toegang tot onze ‘exclusieve facebook groep’, begeleiding, trainingen, ondersteuning van artsen en therapeuten met een fantastische teamspirit en bovenop kans op een ‘passief’ extra inkomen om “u” tegen te zeggen.

wij zijn regelmatig op zoek naar therapeuten schoonheidsspecialistes , m/v  kortom naar jouw!!

stuur voor meer info een email naar::

Ina de Groot fgxteamnl

inbalansalmelo@gmail.com

 

Mooi hè, Edwin (de hoofdpersoon) zit in het programma bij RTL van Johnnie de Mol, "de reis van je leven" en is ernstig ziek. Hij heeft een pakket Powerstrips van Forevergreen in zijn hand en vertelt dat hij deze gebruikt, omdat deze Marine Phytoplankton bevatten die de cellen aanzetten om te doen wat ze moeten doen om het lichaam gezondheid te brengen.


Mooi om te zien dat mensen zoveel baat hebben bij onze mooie producten.

Dat is de reden waarom we hier zo enthousiast over zijn. Mensen daadwerkelijk kunnen helpen een gezonder leven te kunnen leiden. En ik hoop dan ook dat dit steeds meer gedeeld wordt met mensen, zodat zij kunnen zien en ervaren dat er voldoende producten uit de natuur zijn die ons helpen gezond te blijven of te worden.

Hoe meer wij deze berichten delen, hoe meer mensen dit te horen krijgen en zich erin kunnen verdiepen, want vaak weten ze het niet.

Ons lichaam is ontstaan uit de natuur en niet uit een chemisch tabletje, dus zou het dan zomaar kunnen zijn dat de natuur ook een positief effect heeft op ons herstel en onze gezondheid?! ?

#powerstrips #germanium #doorbloeding #Acne #betere #zuurstof #opname #mooiere #huid

Wil je meer informatie neem dan contact met me op via een PB of de mail  Powerstrips uitproberen? vraag om een proefpakketje, 
inbalansalmelo@gmail.com lieve groet Ina

Bestel je PS hier